Åkander

Det er her nok en af verdens nemmeste konfekt-opskrifter. Der skal kun bruges 2 ingredienser og så tager det ingen tid at lave. Jeg smelter chokoladen i mikroovnen i intervaller af 30 sekunder af gangen, indtil chokoladen er smeltet. Det kan være nødvendigt at give det 10 sekunder til sidst. 
Jeg er vild med hjemmelavede værtindegaver og har brugt disse hjemmelavede Åkander flere gange. Nogle gange har jeg givet de to ingredienser og opskriften i en gaveæske, så der har været noget at hygge sig med i køkkenet. Det skal lige siges at næsten alle i min omgangskreds er madentusiaster så alt hvad der har med at gøre, falder altid i god jord. 

Ingredienser: 

  • Pariser linser/ pebermynte pastiller.
  • 100g mørk Chokolade. 

Fremgangsmåde:

  • Smelt chokoladen i mikroovnen eller over et vandbad. 
  • Hæld chokoladen i en sprøjtepose og lave små chokoladecirkler på et stykkebagepapir.
  • Kom en pariser linse oven på chokoladen og lad det tørre en times tid.
  • Og så er der hjemmelavet åkander. 

Pariserlinser

Smelt chokoladen og hæld det på en sprøjtepose

Lav små cirkler på et stykke bagepapir og kom en pariserlinse på. Lad dem tørre.