Bønnefritter

Tro det eller ej, men de her fritter de smager fantastisk. Jeg syntes de er noget af det mest perfekte tilbehør til frikadeller, farsbrød, ja jeg vil gå så vidt som at sige, til en ordentlig god og saftig bøf. 
Under tilberedningen er det vigtigt at du vender bønner godt rundt flere gange. På et tidspunkt vil du nok syntes at de virker meget bløde og aldrig vil blive til noget, men tro mig lige pludselig bliver de lækre sprøde. Servere bønnefritterne med en lækker aoli. 

Ingredienser: 
2 til 3 personer.

  • 1 pose frosne grønne bønner(750g)
  • ½ dl neutral olie.
  • 2 spsk. flagesalt.
  • 1 spsk. hvidløgspulver. 
  • Sesamfrø (kan undlades).

Fremgangsmåde: 

  • Kom de frosne bønner i en skål og tilsæt olie, salt og hvidløgspulver. 
  • Vend det hele godt rundt. 
  • Fordel bønnerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir. 
  • Varmes i en forvarmet ovn på 220 grader varmluft i 45 til 50 minutter.
  • Kom bønner ud på et fad og drys med sesamfrø.

Sprøde bønnefritter