1

Bruschetta

Er der noget jeg er meget vild med, så er det et stykke lækker bruschetta sammen med et iskold glas hvidvin eller rośe. Gerne serveret på en hyggelig terrasse en sommeraften. Det er lighed hygge på højt plan i min verden. Jeg tror vi alle har en yndlings-bruschetta og her får i min. På mandens og teenagers udgave er der nogle tynde skiver serranoskinke under tomatfyldet. På min venindes er der flere slaget ost. Ja der er mange muligheder.
Brug dit yndlingsbrød(bare ikke rugbrød) skær det i tynde skiver og rist/bag/grill det, og kom fyldet på. Det smager fantastisk.

Ingredienser:
6 stk.

  • 6 stykker brød, gerne ciabattabrød i tynde skiver. Ikke for store.
  • 1 bøf mozzarella.
  • 500g solmodene tomater.
  • 1 lille rødløg.
  • 2 hvidløgsfed.
  • En potte frisk basillikum.
  • Rød pesto(Jeg bruger en peberfrugtpesto).
  • Olivenolie.

Fremgangsmåde:

  • Pensel brødet med olivenolie og bag dem i ovnen i ca 5 minutter ved 200grader varmluft. Hvis du rister brødet i en brødrister så pensel først bagefter.
  • Skyl tomater og basilikum og tag skrællet af hvidløg.
  • Skær tomater i grove tern.
  • Snit rødløg fint.
  • Hak basilikum fint.
  • Hak hvidløg.
  • Bland Tomater, rødløg, basilikum og hvidløg sammen.
  • Pluk mozzarella.
  • Kom pesto på brødet. Derefter tomatblandingen og top med plukket mozzarella.
  • Kom evt. lidt mere olivenolie over og pynt med lidt frisk basilikum.

Ingredienser

Først pesto

Tomatfyldet

Plukket mozeralla

Top med lidt mere olivenolie og frisk basilikum

Til manden og teenagerens bruschetta