Bulgursalat med karry

Denne her salat er perfekt som tilbehør til noget kylling, oven på fladbrød, i tortillas og sidst men ikke mindst som madpakke.  
Jeg bruger den mest som tilbehør og til madpakken toppet med lidt almindelig cremefraiche eller yoghurt. 
Når manden får salaten med på madpakke, er der godt med kyllingestykker eller skinketern i. Jeg derimod kan godt undvære kødet.

Ingredienser:
4 personer. 

  • 3 dl. bulgur.
  • 8 dl. vand.
  • 1 tsk. groft salt.
  • 1 hønsebouillon.
  • 1 ½ tsk. karry.
  • 1 stor håndfuld frisk spinat.
  • 100g feta.
  • Soltørrede tomater, mængde efter eget valg. 

Fremgangsmåde:

  • Skyl bulgur godt under koldt vand. 
  • Kom bulgur, vand, groft salt, hønsebouillon og karry i en gryde. 
  • Kog op og lad det koge i 18 til 20 minutter ved middelvarme. 
  • Når bulgur er kogt færdig, så lad det køle helt af. 
  • Hak spinat groft vend det rundt i den kolde bulgur sammen med feta og soltørrede tomater. 
  • Server.

TIP: Kan du ikke lide soltørrede tomater, brug da gerne helt almindelige. 

Ingredienser

Skyl Bulgur godt under koldt vand

Kom Bulgur, vand, groft salt, hønsebouillon og karry i en gryde og kog op

Lad det koge ved middelvarme i 18 til 20 minutter. Køl den færdige bulgur helt af

Hak en god håndfuld frisk spinat groft

Vend Spinat, feta og soltørrede sammen med den afkølede bulgur.

Link til fladbrød. Tryk på billede

Link til mine semitørrede tomater. Tryk på billede