Sommertid er grilltid, og jeg elsker at prøve mig frem med forskellige grillspyd. Nogle gange er det en succes – andre gange en kæmpe fiasko… haha. Men så er man blevet den erfaring rigere! De her spyd er ret “ny opfundne” i vores lille hjem. Manden er ret vilde med dem, så mon ikke de vil blive lavet tit i sommerperioden?
Ingredienser: Til ca. 5 store spyd.
5 frankfurtere
2 pakker bacon i skiver
Ca. 3 rødløg
1 majskoble
Barbecuesauce (jeg brugte den fra Rema 1000)
Fremgangsmåde:
Kog majskolben i ca. 20 minutter, lad den køle helt af og skær den i ca. 2 cm tykke skiver.
Rul bacon skiver sammen en efter en.
Skær frankfurtere ud i tykke skiver.
Skræl rødløgene og del dem i kvarte.
Kom skiftevis ingredienserne på et spyd i vilkårlig rækkefølge.
Kom nu spyddene på grillen og pensel dem godt med barbecuesauce.
Vend dem tit og pensel dem ved hver vending.
Det tager ca. 20 til 25 minutter, før spyddene er færdige.