Grillspyd med frankfurter

Sommertid er grilltid, og jeg elsker at prøve mig frem med forskellige grillspyd. Nogle gange er det en succes – andre gange en kæmpe fiasko… haha. Men så er man blevet den erfaring rigere!
De her spyd er ret “ny opfundne” i vores lille hjem. Manden er ret vilde med dem, så mon ikke de vil blive lavet tit i sommerperioden?

Ingredienser:
Til ca. 5 store spyd.

  • 5 frankfurtere
  • 2 pakker bacon i skiver
  • Ca. 3 rødløg
  • 1 majskoble
  • Barbecuesauce (jeg brugte den fra Rema 1000)

Fremgangsmåde:

  • Kog majskolben i ca. 20 minutter, lad den køle helt af og skær den i ca. 2 cm tykke skiver.
  • Rul bacon skiver sammen en efter en.
  • Skær frankfurtere ud i tykke skiver.
  • Skræl rødløgene og del dem i kvarte.
  • Kom skiftevis ingredienserne på et spyd i vilkårlig rækkefølge.
  • Kom nu spyddene på grillen og pensel dem godt med barbecuesauce.
  • Vend dem tit og pensel dem ved hver vending.
  • Det tager ca. 20 til 25 minutter, før spyddene er færdige.
  • Velbekomme.

Jeg har brugt den her BBQ fra Rema 1000.

Det færdige resultat.