Jeg siger det bare!!!!!! NØJ de her gulerødder smager godt. Som skrevet før i en opskrift er bacon vores tredje krydderi herhjemme. Vi er VILDE med det. Frisk timian er bestemt også på vores top-ti liste over krydderier, vi bare ikke kan undvære i køkkenet. De her gulerødder er virkelig nemme at lave, selvom de skal have lidt tid i ovnen. De er perfekte som tilbehør. Mængden af ingredienser varierer afhængigt af hvor mange gulerødder, du vil lave.
Ingredienser: Til ca. 3 personer som tilbehør.
1 pakke bacon
6 mellemstore/lange gulerødder
En lille håndfuld frisk timian
Fremgangsmåde:
Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Skræl gulerødderne (eller skyld dem godt hvis det er økologiske).
Hak det friske timian groft.
Rul bacon omkring gulerødderne og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Drys timian over.
Bages i ovnen i ca. 40 minutter, eller til bacon er sprødt.