Gulerødder med bacon og timian

Jeg siger det bare!!!!!! NØJ de her gulerødder smager godt. Som skrevet før i en opskrift er bacon vores tredje krydderi herhjemme. Vi er VILDE med det. Frisk timian er bestemt også på vores top-ti liste over krydderier, vi bare ikke kan undvære i køkkenet.
De her gulerødder er virkelig nemme at lave, selvom de skal have lidt tid i ovnen. De er perfekte som tilbehør.
Mængden af ingredienser varierer afhængigt af hvor mange gulerødder, du vil lave.

Ingredienser:
Til ca. 3 personer som tilbehør.

  • 1 pakke bacon
  • 6 mellemstore/lange gulerødder
  • En lille håndfuld frisk timian

Fremgangsmåde:

  • Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
  • Skræl gulerødderne (eller skyld dem godt hvis det er økologiske).
  • Hak det friske timian groft.
  • Rul bacon omkring gulerødderne og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • Drys timian over.
  • Bages i ovnen i ca. 40 minutter, eller til bacon er sprødt.

Ingredienser

Drys bacon gulerødderne med timian.

Bages ved 200 grader varmluft i ca. 40 minutter.