Havregrøds-chips

Forleden dag kom jeg i tanke om, at det var virkelig længe siden, at jeg har lavet havregrød. Havregrød var en fast morgenrutine, da teenageren gik i børnehave. Nogle gange blev det også til aftensmad, da det skulle gå meget hurtigt en gang imellem. Når der var lidt rester af havregrøden, blev dette lavet til snacks, som skulle med i madpakken. Dengang var der ikke madordninger i børnehaver, som der er i dag. Det var et hit i hendes madpakke men også i vores. Yndlingskrydderiet i havregrøds-chipsene var og stadig er paprika og salt. Men man kan bruge lige det krydderi, man ønsker. Hvis du ønsker at gøre dem lidt søde så prøv at bruge en god spiseskefuld kanel. Det er på ingen måde dårligt. 

Ingredienser: 

  • En rest af havregrød (1 dl)
  • 1 spsk. paprika
  • 1 tsk. groft salt 

Fremgangsmåde:

  • Bland paprika og salt i havregrøden og rør det godt rundt. 
  • Kom havregrøden på en bageplade beklædt med bagepapir og smør det ud i et tyndt lag. 
  • Bag havregrøden ved 150 grader varmluft i 30-40 minutter. 
  • Lad det køle af og knæk af i den ønskede størrelse. 

Havregrødchips smager skønt med Holiday-dip. 

Hvis du bruger kanel, er en god yoghurt god som dip.

Ingredienser

Røres godt sammen.

Smøres meget tyndt på en bageplade.

Bages ved 150 grader varmluft i 30-40 minutter.