Hjemmelavet remoulade
Det har været mig en gåde, hvordan pokker en god hjemmelavet remoulade bliver til. Jeg har forsøgt utallige gange, hvor det gang på gang er mislykket. Jeg har aldrig været tilfreds med hverken smag eller udseende. Så en dag hvor jeg sad og læste et ugeblad (i ved sådan et rigtigt blad ud af papir haha) var der noget om remolade og på en eller anden måde gik der et lys op for mig og jeg kunne ikke komme hurtigt nok ud i køkkenet og forsøge mig frem.
Jeg er ikke så vild med købe remoulade som min mand er. Han er overbevist om at remoulade er et krydderi ligesom bacon.
Nu har jeg efterhånden servereret den et par gange for venner og familie at jeg godt tør at lægge den på bloggen.
Ingredienser:
- 9 cornichoner.
- ¼ blomkål.
- 1 lille gulerod.
- 1,5 tsk. Sennep.
- 2 dl mayonnaise.
- 1 til 1,5 tsk. Karry.
- 1 tsk. Gurkemeje.
- ½ tsk. sukker.
- ½ spsk. hvidvinseddike.
- 4 spsk. friskhakket persille.
- Salt og peber.
Fremgangsmåde:
- Kom mayonnaise op i skål og bland sennep, karry og gurkemeje i.
- Hak cornichoner fint.
- Riv gulerod og blomkål.
- Bland det friskhakket persille, gulerod, blomkål og cornichoner sammen med mayonnaiseblandingen.
- Smag til hvidvinseddike, sukker og forsigtigt salt og peber.