Honningristede mandler

Moar, kan du ikke lige fikse sådan nogle honningristede mandler? Ååååhhh, først sagde jeg nej og så efter nogle dages betænkningstid så joooo. Haha, det er SÅ typisk herhjemme. Det er ikke lige de sundeste men SLAP nu af, de smager godt. De bliver uden tvivl en del af tapas bordet næste gang. Det skal dog lige nævnes, at man skal passe lidt på, at de ikke brænder på under tilberedningen. Og man er ikke et sekund i tvivl, hvis det sker.

Ingredienser:

  • 200 g mandler med skin
  • 2 spsk. honning
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde:

  • Smelt honning på en pande.
  • Lad det bruse lidt op.
  • Tilsæt mandler og salt.
  • Rør lidt rundt under tilberedningen.
  • Når mandlerne begynder at blive gyldne, og man kan se, at den resterende honning er godt gylden, er mandlerne færdige.
  • Læg mandlerne til afkøling på et stykke bagepapir og fordel dem godt.

Velbekomme herfra.

Smelt honning på panden

Tilsæt mandler og salt

Rør rundt under tilberedningen

Det vil bruse op under tilberedning

Så er mandlerne gyldne og færdig

Fordel mandlerne godt på et stykke bagepair og fordel dem godt