Indbagte rejer
Det her nok en de nemmeste appetizers jeg nogensinde har lavet og nok også den der er mest populær blandt venner og familie.
Og okay, har der været et kanon tilbud kæmpe vannamei rejer så bliver de lavet til aftensmad med noget gnavegrønt og aoli. Det holder MAX på min hjemmefront.
Ingredienser:
- 300g ukogte Vannamei rejer.
- 1 rulle butterdej.
- Hvidløgsmør eller krydderute.
- 1 æg til pensling.
Tilbehør:
- En god aoli.
Fremgangsmåde:
- Er der skald på de ukogte rejer, skal denne af.
- Rul butterdejen ud og skær den i ca 1 cm tykke strimler.
- Kom lidt smør på rejen og rul et stykke butterdej omkring rejen.
- Kom alle rejerne på en bageplade med bagepapir og pensel butterdejen med sampisket æg.
- Varm rejerne i en forvarmet på 180grader varmluft i ca 18 til 20 minutter.
- Lad de indbagte rejer køle lidt af inden servering.