Indbagte rejer

Det her nok en de nemmeste appetizers jeg nogensinde har lavet og nok også den der er mest populær blandt venner og familie.
Og okay, har der været et kanon tilbud kæmpe vannamei rejer så bliver de lavet til aftensmad med noget gnavegrønt og aoli. Det holder MAX på min hjemmefront.

Ingredienser:

  • 300g ukogte Vannamei rejer.
  • 1 rulle butterdej.
  • Hvidløgsmør eller krydderute.
  • 1 æg til pensling.

Tilbehør:

  • En god aoli.

Fremgangsmåde:

  • Er der skald på de ukogte rejer, skal denne af.
  • Rul butterdejen ud og skær den i ca 1 cm tykke strimler.
  • Kom lidt smør på rejen og rul et stykke butterdej omkring rejen.
  • Kom alle rejerne på en bageplade med bagepapir og pensel butterdejen med sampisket æg.
  • Varm rejerne i en forvarmet på 180grader varmluft i ca 18 til 20 minutter.
  • Lad de indbagte rejer køle lidt af inden servering.

Ingredienser plus et æg

Pil skalden af rejerne hvis de sådan en

Rul butterdejen i strimler

Kom lidt smør på rejerne

Rul et stykke butterdej omkring rejen

Pensel rejerne med æg inden de kommer i ovnen

Så er der indbagte rejer