Kartoffelbrød
Eller en meget hurtig udgave kartoffelpizza.
Er du vild med kartoffelpizza, kan jeg med garanti sige at, så bliver du vild med de her brød. De smager så godt og så er de mega nemme at, bixe sammen.
Hvis du ikke er fan af rosmarin kan dette udskiftes med timian.
Jeg har serveret en god salat til de her brød, da de mere eller mindre næsten kan betegnes som et måltid selvom de egentlig er tilbehør til et godt stykke kød.
Blot til info køber jeg den helt billige ciabattabrød, man kan købe i supermarkeder.
Ingredienser:
2 stk.
- 1 ciabatta flutes.
- Mascarpone.
- 2 til 3 spsk frisk hakket rosmarin eller timian.
- 1 Kartoffel.
- 150g Revet ost.
- En god trøffelolie.
- salt og peber.
Fremgangsmåde:
- Start med at tænde ovnen på 280grader varmluft.
- Skær kartoffel i meget tynde skiver. Brug evt. et mandolinjern.
- Læg de tynde skiver kartoffel i blød i iskoldt vand i ca 10 minutter.
- Skær Ciabattabrødet over på det lange led og smør et godt lag med mascarpone.
- Fordel revet ost ud på brødene.
- Tag kartoffelskiverne op af vandet og dyp dem tørre i noget køkkenrulle og fordel dem tæt ud over osten.
- Drys med frisk hakket rosamarin og kom salt og peber på.
- Bages i ovnen i 12 til 15 minutter. Brødene er færdige når de er sprøde og har fået en gylden farve.
- Kom lidt trøffelolie udover de færdigbagte kartoffelbrød inden serving. Det smager SÅ godt.
Tak til min veninde for at inspirere mig til denne lækre opskrift.