Appetizers

Kartoffelsalat à la Tutti

image_print

Min lillebror og jeg elsker kold kartoffelsalat. Og det er uden overdrivelse. Mor opgav til sidst at spørge ham og jeg, hvad vi ville have til aftensmad, da vi var små, for det var stensikkert, at vi svarede KARTOFFELSALAT. Det er efter MANGE år lykkedes at ramme lige præcis den kartoffelsalat, der passer perfekt i begge vores munde. Og tro mig vi har været igennem en del hahaha. 

Ingredienser:

  • 1 kilo kartofler
  • 1 bundt purløg
  • Friske asparges (14 stk. helt præcis hvis de er store) 
  • 1 mellemstort rødløg
  • 250-300 g cremefraiche 9%
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. sukker
  • 1 tsk. citronsaft
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Skær kartoflerne i den ønskede størrelse og kog dem møre. Lad dem afkøle (de skal være helt kolde).
  • Hak purløg fint.
  • Skær rødløg i tern.
  • Skær asparges i tynde skiver.
  • Kom purløg, rødløg og asparges i en skål og vend det lidt rundt. 
  • Cremefraiche og mayonnaise røres godt sammen. Tilsæt sukker og citronsaft og smag til med salt og peber. 
  • Tilsæt purløg, rødløg og asparges i blandingen og stil det i køleskabet en halv times tid. 
  • Tag cremefraicheblandingen ud og vend de kolde kartofler i. 

Her er mit bud på VERDENS bedste kartoffelsalat.

VELBEKOMME og MØZ fra Tutti og bror.

image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.