Kikærtesalat

Nem og mættende frisk kikærtesalat, så kan det da ikke blive meget bedre. Denne her salat passer perfekt til de kødfrie aftner eller sammen med et stykke sprødt kylling. Hvis du skulle få rester af salaten er den perfekt til madpakken, i hvert fald hvis du spørger min lille familie, som er blevet ret så glade for bælgfrugter.

Ingredienser:
Ca 2 til 3 personer.

  • 1 dåse kikærter.
  • 1 avokado.
  • 1 rødløg.
  • 200g edamamebønner(frost).
  • 100g salatost.
  • Evt. lidt frisk revet citronskræl
    Dressing:
  • Saften af 1/2 økologisk citron.
  • 1 tsk. honning.
  • 2 – 3 tsk. hvid balasamico.
  • Ca 1/2 tsk aromat.

Fremgangsmåde:

  • Dræn kikærter og skyld dem godt.
  • Optø de frosne edamamebønner.
  • Skær avokado i stykker.
  • Skær rødløg i passende stykker.
  • Bland det hele i en skål sammen med salatost.
  • Bland citronsaft, honning, balsamico og aromat. Husk at smage til undervejs, da dressingen måske skal lidt mere af noget.
  • Vend dressingen rundt i kikærtesalaten og riv lidt citronskræl ud over salaten.
  • Servere.
  • Kikærtesalaten har kun godt at stå lidt inden servering.

Ingredienser til kikærtesalaten

Bland alt det grønne sammen med salatost

Bland alle ingredienser sammen til dressingen. HUSK at smage til. og vend det i salaten

Så er der kikærtesalat