Aftensmad

Kødboller med Chorizo og feta

image_print

Lækre små kødboller i sin salat, til pitabrød eller i spaghetti er på ingen dårlig. Jeg vil råde dig til at bruge den chorizopølse du bedst kan lide i de her kødboller. Herhjemme er favoritten en røget paprika chorizo. Hvis du vælger at gå all in på en lækker pastaret, vil jeg klart anbefale Holgers pastasovs lavet fra bunden fra madensverden.dk. Den er så god og lige til. Linker til opskriften via et billede nederst på siden.
Er du ikke til fetaost kan du sagtens undlade dette. 

Ingredienser: 

  • 500g hakket oksekød 10 til 12%. 
  • 50g god chorizopølse.
  • 1 æg.
  • 1 håndfuld frisk timian.
  • 1 tsk. Paprika.
  • 2 hvidløg.
  • 50g feta
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Peber

Fremgangsmåde:

  • Skær chorizopølse i små tern. 
  • Snit det friske timian fint.
  • Smuldre feta.
  • Pres hvidløg.
  • Kom hakket kød og alle ingredienser i og rør det hele godt sammen. 
  • Form små kødboller 
  • Opvarm en pande og smelt lidt fedtstof. 
  • Steg kødbollerne i ca. 6 til 8 min. 
Ingredienser
Skær chorizo i små tern
Bland nu alle ingredienser sammen
Sådan
Form små kødboller
Steg dem i 6 til 8 minutter
Tryk på billede. Link til pastasovs
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.