1

Kødboller med Chorizo og feta

Lækre små kødboller i sin salat, til pitabrød eller i spaghetti er på ingen dårlig. Jeg vil råde dig til at bruge den chorizopølse du bedst kan lide i de her kødboller. Herhjemme er favoritten en røget paprika chorizo. Hvis du vælger at gå all in på en lækker pastaret, vil jeg klart anbefale Holgers pastasovs lavet fra bunden fra . Den er så god og lige til. Linker til opskriften via et billede nederst på siden.
Er du ikke til fetaost kan du sagtens undlade dette. 

Ingredienser: 

  • 500g hakket oksekød 10 til 12%. 
  • 50g god chorizopølse.
  • 1 æg.
  • 1 håndfuld frisk timian.
  • 1 tsk. Paprika.
  • 2 hvidløg.
  • 50g feta
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Peber

Fremgangsmåde:

  • Skær chorizopølse i små tern. 
  • Snit det friske timian fint.
  • Smuldre feta.
  • Pres hvidløg.
  • Kom hakket kød og alle ingredienser i og rør det hele godt sammen. 
  • Form små kødboller 
  • Opvarm en pande og smelt lidt fedtstof. 
  • Steg kødbollerne i ca. 6 til 8 min. 

Ingredienser

Skær chorizo i små tern

Bland nu alle ingredienser sammen

Sådan

Form små kødboller

Steg dem i 6 til 8 minutter

Tryk på billede. Link til pastasovs