Kødboller med Chorizo og feta

Lækre små kødboller i sin salat, til pitabrød eller i spaghetti er på ingen dårlig. Jeg vil råde dig til at bruge den chorizopølse du bedst kan lide i de her kødboller. Herhjemme er favoritten en røget paprika chorizo. Hvis du vælger at gå all in på en lækker pastaret, vil jeg klart anbefale Holgers pastasovs lavet fra bunden fra . Den er så god og lige til. Linker til opskriften via et billede nederst på siden.
Er du ikke til fetaost kan du sagtens undlade dette.
Ingredienser:
- 500g hakket oksekød 10 til 12%.
- 50g god chorizopølse.
- 1 æg.
- 1 håndfuld frisk timian.
- 1 tsk. Paprika.
- 2 hvidløg.
- 50g feta
- 1 tsk. Salt
- 1 tsk. Peber
Fremgangsmåde:
- Skær chorizopølse i små tern.
- Snit det friske timian fint.
- Smuldre feta.
- Pres hvidløg.
- Kom hakket kød og alle ingredienser i og rør det hele godt sammen.
- Form små kødboller
- Opvarm en pande og smelt lidt fedtstof.
- Steg kødbollerne i ca. 6 til 8 min.