Majskolber i baconsvøb

Man ved bare at det er ved at være sommer når man kan købe friske store majskolber i butikkerne igen. Vi er vilde med dem og de er næsten en fast del aftensmad bordet i sommermånederne.
Jeg koger eller griller tit en ordenligt omgang majskolber, så vi har til flere dage. De tager jo ingen tid at genopvarme.
Vi griller virkelig meget når solen er fremme ligesom størstedelen af danmark gør og hvorfor så gøre majsene lidt sjovere? Min mand er lykkelig når han ser jeg svøber rester af majskolber ind i bacon haha.
Det har krævet nogle forsøg at få bacon til at sætte godt fast omkring majsene. Det virker godt for mig hvis, bacon er svøbt lidt stramt omkring og at jeg starter med at ligge enden af bacon nederest på grillen ved tilberedningen. Husk at vende de baconsvøbte majs hyppigt.

Ingredienser:

  • Majskobler.
  • Baconskiver.

Fremgangsmåde:

  • Tag bladene af majsene og skær kolblerne ud i de ønskede stykker.
  • Kog majsene i ca. 20 minutter.
  • Lad majsene blive helt kolde.
  • Svøb et stykke bacon omkring majskolben.
  • Gril de svøbte kolber. Husk at vende dem hyppigt.
  • Det tager ca. 15 til 20 minutter.

Jeg bruger tit mine rester af majskolber til dette.

Ingredienser

Svøb bacon lidt stramt omkring majsene

Sådan

Vendes hyppigt på grillen

Velbekomme