Majs til salaten

Jeg er vild med at gøre salaten lidt pænere og lidt mere appetitlig. Der skal så lidt til. Om sommeren når majskoblerne alligevel ligger der og ser så indbydende ud ved alle de andre grøntsager, hvorfor så ikke bruge dem i salaten?
Personligt syntes jeg, at majs fra kolbe smager meget bedre end dem fra dåse. Så med det samme sæsonen for majskobler er skudt igang, bliver de brugt i vores salater.
Denne mini opskrift er blot til inspiration.

Ingredienser:

  • 2 majskobler
  • Vand
  • 1 tsk. salt

Fremgangsmåde:

  • Tag alle bladene af majskoblerne.
  • Kog dem i vand med salt i ca. 20 minutter.
  • Afkøl majsene (de skal være helt kolde).
  • Skær majsene af på den lange led.
  • Knæk dem evt. lidt i stykker.
  • Så har du pæne majs til salaten.

Tag bladene af majskoblerne.

Kog dem i let saltet vand i 20 minutter.

Afkøl majsene (de skal være helt kolde).

Skær majsene af på den lange led.

Sådan.

Knæk dem lidt i stykker.

Så er majsene klar til salaten.

Du kan sagtens lave majsene i forvejen – . dagen før.