Aftensmad

One pot spaghetti og kødsovs

image_print

Nu hurtig og nem gryde, der er lige til at gå til, og så smager den bare godt. Jeg er næsten 100 procent sikker på at ungerne vil elske den. Er ungerne ikke til det friske spinat og er du nødt til ”skjule” grøntsagerne lidt, så udskift spinat med en fint revet squash. Den er godt til at skjule sig. 
Top gerne den færdige One pot med noget frisk revet parmesan. 

Ingredienser:
4 personer og en rest til madpakken. 

  • 500g hakket oksekød. 
  • 2 presset hvidløgsfed.
  • 2 revet gulerødder.
  • 1 dåse hakket tomater med krydderurter. 
  • 2 store spsk. tomatpure. 
  • 1 stort løg eller 2 små. 
  • 75g frisk spinat.
  • 300g spaghetti 
  • 1 oksebouillon.
  • 8 dl. vand.
  • 1 tsk. Groft salt. 
  • ½ tsk. Peber. 
  • 100g revet gouda eller mozzarellaost 

Fremgangsmåde: 

Brug gerne en 5 liters gryde, da retten fylder lidt inden den falder sammen.  

  • Brun kødet i lidt fedtstof med salt, peber og presset hvidløg. 
  • Tilsæt revet gulerod, spinat, løg, hk. Tomater, tomatpure, oksebouillon, vand og spaghetti (knæk det gerne over). 
  • Lad retten koge op. 
  • Retten små koger i 14 til 15 minutter og skal røres lidt i undervejs. 
  • Tag gryden af kogepladen og lad retten hvile i 5 minutter. 
  • Tilsæt det det revet ost og rør det godt rundt. 
  • Servere retten som den er eller top den med lidt parmesanost. 

Vi får gerne lidt salat til. 

Ingredienser
Lad retten hvile 5 minutter inden osten tilsættes
Tilsæt ost og rør godt rundt i retten.
Så er der One pot
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *