Pandekager med rejesalat
Forleden til et møde på arbejdet, fik vi serveret pandekager med rejesalat og nøj, hvor de smagte godt. Faktisk så godt at, vi nu har fået dem flere gange herhjemme. Jeg linker til opskriften på mine madpandekager længere nede på siden, da dem man køber, efter min mening ikke kan holde til en dyt og falder fra hinanden. Du kan også vælge at anrette rejesalaten på blinis, sammen med rucola og syltede rødløg. Så har du en god appetizer.
Ingredienser:
Som forret 6 til 8 personer.
- 350g rejer.
- 2 ½ dl. cremefraice 18%.
- 2 spsk. mayonnaise.
- 1 dåse aspargessnitter.
- 2 ½ tsk. HP sauce.
- 1 tsk. paprika.
- 2 spsk. ketchup.
- 1 tsk. citronsaft.
- Salt og peber.
- Rucola.
- Syltede rødløg.
- 6 til 8 madpandekager.
Fremgangsmåde:
- Bland cremefraiche, mayonnaise, Hp sauce, paprika og citronsaft sammen.
- Smag dressingen til med salt og peber.
- Dræn aspargessnitter og skær dem evt. i mindre stykker.
- Tilsæt asparges og rejer i dressingen og vend det hele godt rundt.
- Hvis du har tid, så lad rejesalaten stå og trække et par timer inden servering.
- Start med at komme en lille håndfuld på rucola på madpandekagen, så rejesalat og top til sidst med syltede rødløg.
- Fold pandekagen og server.