Pastasalat med bacon, pesto og frisk basilikum

Forstil jeg jer en dejlig varm sommeraften, et glas iskoldt hvidvin og så denne pastasalat, arrrmen altså så bliver det da ikke bedre. Forkæl gerne pastasalaten med list frisk revet parmesanost inden servering.

Indgredienser:
Ca. 2 til 3 personer.

  • 200g rå pasta(du bestemmer selv form og farve, men køb en god en af slagsen).
  • 200g bacon i tern.
  • Ca. 4 tsk god grøn pesto.
  • 1 håndfuld frisk basilikum.
  • 100g cherrytomater.
  • Valgfri lidt frisk revet parmesanost til topping.

Fremgangsmåden:

  • Kog pasta efter anvisning på pakken.
  • Skyl den færdigkogte pasta i koldt vand
  • Steg bacon sprødt på en pande og kom det på en tallerken med et stykke køkkenrulle så det overskyende fedt bliver suget væk.
  • Skær cherrytomater i halve.
  • Snit det friske basilikum groft.
  • Kom den kolde pasta i en skål og vend de 4 tsk. grøn pesto i og vend det godt rundt.
  • Tilsæt bacon, tomater og basilikum.
  • Top evt pastasalaten med lidt friskrevet parmesanost.

Ingredienser

Vend den grønne pesto i den kolde pasta

Tilsæt øvrige ingredienser

Voila