Pastasalat med hytteost og bacon

Vi er vilde med denne pastasalat herhjemme – både som tilbehør til kød fra grillen men også som en nem løsning til madpakken. Vi er tit på tur i det fri, og her er den næsten altid en del af picnickurven.

Ingredienser:
Til ca. 4 personer hvor der er lidt rester til madpakken.

  • 250 g pasta skruer (tør vægt) 
  • 150 g bacon i tern
  • 150 g fast ost (jeg bruger gerne en gouda men en almindelig fast ost kan fint bruges)
  • 150 g grønne ærter
  • 1 rød peberfrugt (andre farver kan også bruges) 
  • 1 mellemstort rødløg 
  • 150 g hytteost
  • 150 g cremefraiche 6 til 9%
  • 1 tsk. mild karry 
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Kog pastaskruerne efter anvisningen på posen og lad dem køle af. Det er vigtigt, at de er helt kolde.
  • Bland hytteost, cremefraiche og karry sammen, smag til med salt og peber og stil det på køl.
  • Steg bacon på panden og læg bacon på et stykke køkkenrulle for at suge det overskuende fedt og lad det blive koldt.
  • Skær peberfrugt og rødløg i tern.
  • Skær osten i den ønskede størrelse tern. 
  • Bland pasta, rødløg, peberfrugt, ærter, bacon og ost sammen, hæld blandingen af hytteost og cremefraiche over og vend det godt rundt. 
  • Velbekomme.

Ingredienser