Pizza sauce
Der skal ikke så meget til at pifte en god hjemmelavet pizza op med fx en hjemmelavet pizzasauce. Jeg vil vove at påstå at du kan efterfølgende kan smage forskel på om det er en købe eller en hjemmelavet pizzasauce du bruger. Hvis du vil gå all in så køb en god dåse hakket eller fint hakket tomater. Den helt billige kan du sagtens bruge, men igen er der forskel på smag.
Ingredienser:
4 til 6 pizza
- 1 dåse hakket eller fint hakket tomater.
- 1 presset hvidløgsfed.
- 1 knivspids salt.
- 1 spsk. tørret basilikum.
- 1 tsk. sukker.
- 1 spsk. olivenolie.
Fremgangsmåde:
- Blend de hakkede tomater, medmindre du bruger fint hakket.
- Kom alle ingredienserne i en gryde og giv det et opkog.
- Lad det herefter stå og småsimre ved lav varme i en times tid.
- Lad pizzasaucen køle af og voila så er den klar til brug.
- Saucen kan sagtens holde sig nogle på køl.