Aftensmad

Risret med chorizo og kylling

image_print

En lækker risret med et godt stykke brød går man aldrig helt galt i byen med. Jeg kan godt finde på bare at sætte panden på bordet med den færdige risret i og så bare sidde at dyppe brødet der i. Det er faktisk ret hyggeligt. De gange jeg har serveret retten på den måde har jeg lavet godt med gnavegrønt til som jeg helt klart vil anbefale. 

Ingredienser:
4 personer: 

  • 2 spsk. neutral olie.
  • 100g god chorizopølse. 
  • 1 kyllingebryst i tern. 
  • 1 stort løg.
  • 2 hvidløg.
  • 150g ærter.
  • 1 dåse majs.
  • 1 rød peberfrugt.
  • 1 kyllingebouillon terning. 
  • 1 spsk. oregano. 
  • 1 spsk. paprika.
  • 1 tsk. Groft salt.
  • 2 dl. Ris 
  • Ca. 6 dl vand. 

Fremgangsmåde:

  • Skær chorizopølse og kyllingebryst i tern. 
  • Skær løg og peberfrugt i tern. 
  • Opvarm olien i en sauterpande eller gryde. 
  • Svits løg og peberfrugt sammen med pressede hvidløg i nogle minutter. 
  • Tilsæt chorizopølse og svits yderligere i nogle minutter. 
  • Tilsæt nu kyllingetern, oregano, paprika, og groft salt og steg det hele indtil kyllingen er brunet. 
  • Ris, kyllingebouillon terning og vand tilsættes.
  • Lad retten simre indtil risene er færdige det tager ca.20 min. Husk at røre i retten.
  • Når risene er færdig tilsæt majs og ærter og vend det hele godt rundt. 
Ingredienser
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.