Tapas

Saltmandler

image_print

Min mand er vild med nødder. Tror faktisk han er bundløs i mandler, nødder og rosiner. Når jeg laver saltmandler herhjemme, er jeg nødt til at gemme dem, da jeg ellers ikke har en jordisk chance for enten selv at smage dem eller bruge dem til et formål som tapas eller til en salat. Opskriften er virkelig nem og lige til at gå til.

Ingredienser:

  • 200 g mandler
  • 3 spsk. groft salt
  • 2 dl kogende vand

Fremgangsmåde:

  • Kom salt i det kogende vand og rør det rundt til det er opløst.
  • Hæld mandler i vandet og lad det trække 20 til 25 min.
  • Opvarm ovnen til 150 grader varmluft.
  • Hæld vandet fra mandlerne og kom dem på en bageplade beklædt med papir.
  • Bag mandler i ovnen i 20 min.
  • Lad mandlerne køle af og vupti, mandlerne er klar.
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.