Tilbehør

Saltristede græskarkerner

image_print

Da jeg stod og lavede saltmandler, som skulle bruges til topping til aftenens salat, kom jeg til at tænke på, om jeg ikke kunne lave ristede græskarkerner? Jeg har en stor svaghed for de kerner (de er mums).
Jeg brugte lidt af opskriften fra mine saltmandler som inspiration til denne, og jeg elsker de her ristede salt-græskarkerner som topping til min salat. Jeg bruger dem også som en hurtig snack, hvis jeg er lidt småsulten.

Ingredienser:

  • 100 g græskarkerner
  • 2 spsk. groft salt
  • 2 dl kogende vand

Fremgangsmåde:

  • Kom det kogende vand i en skål.
  • Kom salt i rør rundt til det er opløst.
  • Kom græskarkerner i og lad det trække i 20 minutter.
  • Hæld vandet fra kernerne og fordel dem godt på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bages i ovnen i 25 min. ved 160 grader. Rør lidt rundt under bagningen.
Ingredienser
Opløs salt i det kogende vand.
Fordel kernerne godt på bagepladen.
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.