Skinkesalat

Sådan en kold skinkesalat med et godt stykke brød er nu slet slet ikke dårligt. Vi får næsten altid salaten i en croissant eller som tilbehør til pitabrød.
Jeg har nogle gange brugt skinkesalaten som en lille forret med mini croissanter, og det er bestemt ikke dårligt.
Opskriften er nem og lige til at gå til.

Til ca. 4 personer.

Ingredienser:

  • 2 dl creme fraiche
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. sukker
  • 1 tsk. citronsaft
  • 1 rødløg
  • 1 bundt purløg
  • 2 håndfulde ærter
  • 250-300 g skinketern
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Bland creme fraiche, mayonnaise, sukker og citron sammen.
  • Snit rødløg og purløg fint og kom det i en skål sammen med ærter og skinketern.
  • Tilsæt creme fraiche blandingen og smag til med salt og peber.
  • Stil salaten i køleskabet en halv times tid.

Velbekomme

Snit rødløg og purløg fint og kom det i skål sammen med ærter og skinketern.

Tilsæt
creme fraiche blandingen.

Smag til med salt og peber og stil salaten på køl en halv times tid.