Aftensmad

Skinketærte

image_print

En nem og god tærte der ikke kræver det helt store. Jeg har stor tilhænger af at købe en færdig tærtedej, hvor der enten skal tilføjes lidt vand eller som her, en færdig dej som er klar til brug. I min optik er de helt okay, plus jeg sparer tid i køkkenet.
hvis du har en rest af broccoli du ikke lige ved hvad du skal bruge til kan jeg anbefale at bruge det i tærten her.
Nu er vi ret tærteglade, så resterne her vil blive brugt til madpakken.

Ingredienser:
1 tærte 4 til 6 personer.

  • 150g skinketern.
  • 100g revet ost.
  • 1 porre.
  • 1 færdig tærtedej.
  • 4 store æg.
  • 1/4 fløde.
  • 1 hvidløgsfed.
  • 1 tsk groft salt.
  • lidt peber.

Fremgangsmåde:

  • Start med at tænde oven på det anviste på tærtedejen.
  • Skyl og skær porre i skiver.
  • Kom dejen i en smurt tærteform eller beklæd formen med bagepapir.
  • Fordel skinketern, revet ost og porre i formen.
  • Slå æg i en skål og rør dem sammen.
  • Tilsæt fløden i æggene og rør det godt sammen med presset hvidløg, salt og lidt peber.
  • Kom æggemassen udover fyldet i tærteformen.
  • Bages i ovnen på det anviste på tærtedejen.
  • Som regel bager jeg en tærte ved 170grader varmluft i ca 45minutter.
Ingredienser
Først Skinketern
Så ost
Porre
Til sidst fordeles æggemassen
Efter en tur i ovnen
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.