Tutti' verden

Sommerferie 2020

image_print

Vi har aldrig været gode til at planlægge vores sommerferie. Det er altid blevet gjort i sidste øjeblik. Nogle år har vi været meget heldige og lånt svigerfars sommerhus i Søndervig. Det mest fantastiske og primitive sommerhus, hvor man kan få koblet helt fra hverdagen. Andre gange har vi været meget langsomme og ikke kunnet komme nogen steder hen pga. virkelig dårlig planlægning.
MEN i år har den fået fuld gas!
Vi har længe gået med tanken om at investere i en campingvogn, og i år gjorde vi det.

Og selvfølgelig lukkede danmark ned pga. corona, så vi ikke kunne komme afsted. NØJ vi var trætte det. Vi havde planer om at skulle afsted i påsken og i pinsen. Men nej!
Faktisk skulle vi have været med min svigerinde Rikke og hendes familie en tur til Spanien, men igen NEJ (TAK CORONA).
Nå, men i stedet for at sidde og tude, hvilket jo på ingen måde hjælper, ja så begyndte vi at søge på campingpladser i Danmark, og vi ledte og læste længe på det store internet. Og da Danmark lige så stille begyndte at åbne igen, bestilte vi en uge på Hasmark Strand Camping, som ligger på nordfyn. Og det var heldigt, at vi gjorde det på det tidspunkt, for 3 uger efter var alt optaget på netop denne campingplads.
Så da sommerferien blev skudt igang, spændte vi huset bagpå Ford’en, og afsted det gik med os.

Fuld oppakning på en længe ventet sommerferie


Lige præcis den dag vi ankom, var en af sommerdagene, og der var så overdrevet varmt. Vi svedte alle tre, som jeg ved ikke hvad, da vi satte forteltet op. Og det bedste af det hele var, at vi havde tilskuere på, som jeg tror havde en forventning om at vi ville begynde at småskændes haha og de blev skuffet da vi ikke gjorde det. Er der noget min mand og jeg er gode til, så er det at samarbejde og så er jeg bare typen der ikke gider bruge min tid på at være sur eller skændes.
Efter vi var kommet på plads gik vi en tur til vandet for at blive kølet lidt ned og det var meget tiltrængt. Og her lavede vi en lille plan over hvad vi skulle de næste dage.

Afkøling

Vi aftalte at vi ville prøve at gå i HC Andersen fodspor i Odense. Besøge Egeskovslot. Drikke en øl/sodavand på Kim Larsens stamværtshus. Spise på Storms Pakhus og selvfølgelig have dage hvor vi skulle slappe helt af.

En god og oplevelsesrig gåtur i HC Andersen fodspor i Odense.
Hvis i skulle besøge Odense og have tid. Så giv jer selv den oplevelse at gå i hans fodspor. Det tager lidt tid, men det er det hele hver.
Et besøg på Egeskov slot
Drikke en Larsen bajer på Kim Larsens stamværtshus og få en snak med de vildt sjove bartender som bare gør det hele lidt mere sjovt.
Spise på Storms pakhus
Mit mad Phjerte blev straks forelsket i det her sted.
Veggie-forårsruller og panerede tigerrejer
Pad thai
Få slappet godt af mellem alle turene.

Jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle en sjov episode fra Kerteminde.
Vi besluttede en formiddag at vi ville køre en tur til Kerteminde og få en frokost eller nærmere en lækker rejecocktail. Desværre var dette ikke til at opdrive og da det lave blodsukker talte holdte manden spontant ind på en grillbare ved vandet. Her var ingen mennesker kun os og vi blev betjent af en meget sød og lettere forvirret ekspedient. Under bestilling og med sin fynske accent spurgte hun flere gange om vores bestilling nu var rigtig og manden bekræftede det. Her er hvad vi troede vi bestilte.
1 burger
1 lille gang pomfrit
1 stor gang pomfrit.
Mens vi sad og ventede kunne vi høre hvor meget de kludre rundt i den ene bestilling og det var virkelig sjovt at høre på. 2 forskellige ekspedienter kom ud og spurgte til vores bestilling. Normalt ville manden brokke sig, men her begyndte vi at småfnise når vi fik øjenkontakt.
Endelig kom maden og her er hvad vi fik.
2 burger.
2 lille pomfrit.
1 stor pomfrit.
Vi var færdige af grin! som i FÆRDIG. Den søde og sjove ekspedient så så forvirret ud da vi sagde, at det ikke var det vi havde bestilt.
Hun sukkede som en teenager nu kan gøre og sagde så – ja nu bliver i da mætte velbekomme – og gik sin vej.
Når det så er skrevet var det værste grillmad vi nogensinde har fået, men hele den her sjove oplevelse med de her forvirrede sjove fynske teenager gjorde bare at vi gik derfra hovederystende men skrælgrinede.


Den sjoveste Grillbar
Det værste grillmad
Men de havde den skønneste udsigt

Efter 6 skønne dage i det nordfynske ja så gik turen hjem til det midtjyske igen. Vi har haft nogle oplevelsesrige dage. Vi er alle tre vilde med Fyn og det er bestemt ikke sidste gang vi besøger den Ø.

Jeg vil uden tvivl anbefalde Hasmarkstrand camping. Der foregår så mange gode aktivteter. Der er storskærm hvor de viser børnefilm, der er vandland, der er nogle virkelig fede legepladser, der er levede musik om aften, der laves heltstegt pattegris, ja jeg kunne blive ved. Der er dog to ting som er et minus! Der er 7 km til nærmeste indkøb som ligger i Otterup og rygterne om knap så rene toiletter er rigtigte. Til det sidste skal det siges at, det er en umulighed for rengøringspersonalet at holde det rent. Nogen gange handler det også om at man skal gøre rent efter sig selv. FØJ siger jeg bare…nogle mennesker er virkelig nogle S..N

image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *