Salater

Spidskålssalat

image_print

En hurtig, nem og sprød salat og så smager den bare godt.
Det er lidt svært at sætte den rette mængde af grøntsager på, da det er en smagssag hvor meget løg eller feta man er til. Derfor står der ikke mængde ud fra alle ingredienser.
Min familie og jeg er rigtig glad for feta, så jeg tilføjer altid lidt ekstra til salaten, når vi kun er os og knapt så meget, hvis vi har gæster. Hvis du laver salat udefra et halvt spidskål er der ca. til 3 – 4 personer.
God fornøjelse.

Ingredienser.

1/2 spidskål.
Agurk.
1/2 rødt æble.
1 håndfuld ærter.
Ca 3 forårsløg.
Feta.
Groft hakket saltmandler.
olivenolie.

Fremgangsmåde:

  • Snit Spidskål fint.
  • Flæk agurken og tag indmaden ud. Skær den i din ønskede størrelse.
  • Skær æblet i små tern.
  • Skær forårsløg i skiver.
  • Kom spidskål, agurk, æble, ærter forårsløg og feta i en skål og vend det godt rundt.
  • Vend ca. 3 spsk olivenolie i salaten.
  • Drys med groft hakket saltmandler.

Volia så er der spidskålssalat.


image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *