Spuashkage med chokolade og ostecreme
Den her kage er min mands absolutte yndlingskage. Når sæsonen for squash står på sit højeste, får jeg flere hentydninger om den der squashkage. Vi er nogle virkelig store kage-elsker og når kagen først er bagt, er det ligesom om, at vi er bange for at den bliver for gammel og den skal helst spises samme dag. Ret typisk os herhjemme. Så det er ikke så tit jeg egentlig bager kage, da vi ikke kan styre .
Ingredienser:
Ca 12 personer
- 4 æg.
- 250 gram sukker.
- 400 gram hvedemel.
- 1 tsk. vaniljesukker.
- 1 tsk. bagepulver.
- 2 tsk. stødt kanel.
- 1 knivspis salt.
- 2 dl. rapsolie.
- 400g revet squash.
- 150 – 200 gram groft hakket chokolade.
Ostecreme:
- 40 gram meget blødt smør.
- 150 gram flødeost neutral( det passer med 1 pakke økologisk buko).
- 2 tsk. vaniljesukker.
- 60 gram flormelis.
Fremgangsmåde:
- Pisk æg og sukker skummende.
- Tilsæt hvedemel, vaniljesukker, bagepulver, stødt kanel, salt og olie og rør det godt rundt.
- Rør Squash i dejen.
- Vend nu det hakkede chokolade i.
- Kom kagedejen i en bradepande beklædt med bagepapir der ca måler 35 x 25.
- Bages i ovnen ved 200grader varmluft i 35 minutter.
Når kagen er kølet helt af laves ostecremen.
- Bland smør, flødeost, vaniljesukker og flormelis sammen i en skål. Smag evt cremen til om der skal mere flormelis eller vaniljesukker i.
- Fordel ostecremen over squashkagen.