Syltede agurker

Hjemmelavede syltede agurker er bare bedre end dem, man køber! For det første er det mega nemt, for det andet er der en tilfredsstillelse i, at de er hjemmelavede, og for det trejde smager de bare godt.
Liiigge sådan en hotter (hotdog) med hjemmelavede ristede løg, hjemmelavede syltede rødløg og til sidst hjemmelavet agurksalat, det er sgu da luksus.
Og nu tror jeg, jeg ved, hvad vi skal have til aftensmad i weekenden haha.

Ingredienser:

  • 1 agurk
  • 2 dl eddike
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
  • Evt. peberkorn
  • Et lufttæt glas

Fremgangsmåde:

  • Skær eller riv agurken i meget tynde skiver. Brug gerne et mandolinjern.
  • Kom eddike, vand og sukker i en gryde og kog det op til sukkeret er opløst.
  • Agurkskiverne kommes i glasset, og eddikeblandingen hældes over.
  • Kom evt. lidt peberkorn i.
  • Sættes på køl.

Ingredienser + et mandolinjern

Skær eller riv agurken i tynde skiver.

Kom eddike, vand og sukker i en gryde.

Kog op til sukkeret er opløst.

Hæld eddikeblandingen i glasset over agurkskiverne.

Kom evt. lidt peberkorn i. Kom låg på og sæt på køl.