Syltede agurker
Hjemmelavede syltede agurker er bare bedre end dem, man køber! For det første er det mega nemt, for det andet er der en tilfredsstillelse i, at de er hjemmelavede, og for det trejde smager de bare godt.
Liiigge sådan en hotter (hotdog) med hjemmelavede ristede løg, hjemmelavede syltede rødløg og til sidst hjemmelavet agurksalat, det er sgu da luksus.
Og nu tror jeg, jeg ved, hvad vi skal have til aftensmad i weekenden haha.
Ingredienser:
- 1 agurk
- 2 dl eddike
- 1 dl vand
- 1 dl sukker
- Evt. peberkorn
- Et lufttæt glas
Fremgangsmåde:
- Skær eller riv agurken i meget tynde skiver. Brug gerne et mandolinjern.
- Kom eddike, vand og sukker i en gryde og kog det op til sukkeret er opløst.
- Agurkskiverne kommes i glasset, og eddikeblandingen hældes over.
- Kom evt. lidt peberkorn i.
- Sættes på køl.