Tomatsalat på mini toast

Jeg har en kæmpe svaghed for tomater og tomatsalat. Jeg tror, jeg spiser tomater hver evig eneste dag. Hvis jeg ikke har dem med i madpakken, er de som tilbehør til aftensmaden. Derfor tror jeg heller ikke, det kommer bag på vores gæster, at når der serveres appetizer, indeholder det som regel noget med tomat.
De her små tomathapser er perfekte til tapasbordet eller som skrevet til en appetizer. 
I min mund smager de bedst til et glas iskoldt hvidvin. 
Opskriften er vejledende, da du selv bestemmer mængden af hvor mange mini toast, du vil lave. 

Ingredienser: 

  • Cocktail tomater
  • Mini mozzarella
  • Frisk basilikum
  • Mini toast
  • Hvidløgsolie eller olivenolie
  • Lidt salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Skær tomater og mini mozzarella ud i skiver. 
  • Start med at lægge en mozzarella skive på mini toast efterfulgt af en tomat. 
  • Drys med lidt salt og peber. 
  • Kom forsigtigt lidt olie udover og top med basilikum. 
  • Så er de klar til servering. 

Ingredienser