Velkommen til min blog

Efter laaaannnnggg tid overvejelse og om jeg overhovedet kan hitte ud af sådan noget her, så hopper jeg skisme ud i det! Håber I vil bære over med mig det næste stykke tid, mens jeg lærer det her univers at kende.

Jeg kan starte med at præsentere mig selv.  Jeg er en midtjysk kvinde på 36 år bosiddende i en meget lille flække kaldet Ilskov ved Herning. Jeg hedder Maiken men bliver kaldet Tutti. Jeg er godt gift med manden i mit liv. Sammen har vi en teenagedatter på snart 15 år. Og jeg må ikke glemme vores fjerde familiemedlem – vores bette hund Frida. Når jeg ikke står i køkkenet, arbejder jeg som Social- og Sundhedsassistent på et plejecenter i Ikast. For sjov startede jeg min Instagram profil tutti_mad, og her spurgte flere og flere ind til nogle af mine opskrifter, og flere spurgte, om jeg ikke kunne henvise til min blog!? Øøøhhhmmm næ, det kunne jeg ikke, da jeg ikke havde en. Så nu prøver jeg. Og hvorfor så lige en madblog som tusindvis af andre? Jo, bare fordi jeg elsker mad og elsker at lave det. Jeg elsker at være kreativ med forskellige madvarer og at kunne bekæmpe madspild ved at kunne bruge nogle af de rester, man har tilbage i fryseren eller køleskabet. Og jeg er vild med at kunne inspirere andre i deres køkken og selv blive inspireret. Rent ud sagt er jeg et kæmpe MADØRE, der lever for at spise og grine, da jeg ELSKER humor. Nogle gange får jeg nogle ideer, som familien ryster på hovedet af, men som kærligt følger med (ellers får de ikke noget af spise, fnis). Det kan for eksempel være kødfrie uger eller uger uden kulhydrater. Men når alt kommer til alt, er vi bare en almindelig madglad familie, som godt kan lide at spise pænt og indbydende mad. Der skal ikke så meget til. Som en veninde engang sagde, så kommer man lige lidt krymmel (pynt) på toppen af måltidet. Udover maden elsker jeg motion. Jeg er vild med gå- og cykelture. Jeg har en søster, der er med på den vogn, så nogle gange når vi keder os sammen, får vi nogle vilde ideer som overdrevne lange gåture. Og på en eller anden måde gennemfører vi. Måske fordi vi begge er nogle MEGET stædige personer.

Når alt det her så er skrevet, håber jeg at kunne inspirere dig/Jer med opskrifter til store og små, til hverdagsmad og til festmad. Jeg garanterer en blog med hjemlig hygge og madlavning, alle kan være med på.

Kæmpe knus og møs fra Tutti.