Dessert

Hjemmelavet is

image_print

Den her is er hurtig i farten og alt for nem plus den smager FANTASTISK. Jeg har efterhånden lavet den i en del år. Jeg lover dig at du ikke konstant behøver at røre i isen mens den fryser og at du undgår iskrystaller. Du kan tilføje lige den smagsgiver du har lyst til. Hvis ikke du tilføjer noget har du en skøn vaniljeis, som jeg varmt kan anbefale at toppe med friske bær og chokoladesauce inden servering, en lun sommeraften. Herhjemme er knuste rutebiler, lakridspulver/sauce og marabou chokolade altid en sikker vinder. 

Ingredienser: 

  • ½ liter fløde 38%.
  • 1 dåse kondenseret mælk.
  • 1 tsk. Vaniljesukker. 
  • Evt. smagsgiver.

Fremgangsmåde:

  • Pisk fløden stiv sammen med vaniljesukker. 
  • Vend forsigtigt kondenseret mælk i. 
  • Tilføj smagsgiver
  • kom isen i en fryseeget beholder og stil den på køl.

Voila, så er der is. 

Ingredienser
Pisk fløden stiv sammen med vaniljesukker og tilføj kondenseret mælk.
Vend det forsigtigt sammen og tilføj evt. smagsgiver
Kom isen i en fryse egnet beholder og sæt på køl.
Undskyld billedet, men i den her varme skal det gå meget hurtigt. Derfor kan i også vinke til mig i tesken….fnis
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.