Snacks

Paprika mandler

image_print

Mandler eller bare generelt nødder er en umulighed at have herhjemme. Lige meget hvor jeg gemmer dem eller siger til manden og teenageren at nu skal de ikke spise dem alle, ja så er de væk i løbet af ingen tid. Fx da jeg ville lave de her mandler, måtte jeg en tur i brugsen for de mandler jeg lige havde købt og GEMT, ja de var allerede spist. TYPISK. 
Når jeg nu har brugt min tid på at være lidt små irriteret over det, kan jeg heller ikke lade hver med at grine lidt af dem, for konfrontere jeg dem med hvem der spist, ja så peger de begge på hinanden og flere beskyldninger ryger ud i luften, mens de begge småfniser. 
Jeg er ikke så meget til de almindelig kedelige mandler, enten kan jeg bedst lide dem i en nøddeblanding eller som her, med et eller andet krydderi. De er virkelig nemme at bikse sammen og passer perfekt til tapasbordet eller bare som en hurtig snack. 

Ingredienser: 

  • 200g mandler.
  • 2 dl vand. 
  • 2 tsk. groft salt
  • 2 spsk. Paprika. 

Fremgangsmåde: 

  • Start med at tænde ovnen på 150 grader varmluft.
  • Kom vand, krydderier og mandler på en pande. 
  • Rør det hele godt rundt til vandet er fordampet ved middelvarme. 
  • Kom mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir og sæt dem i ovnen i 20 min. 
  • Lad dem køle af. 
  • Opbevares i en lufttæt beholder. 
Ingredienser
Kom alle ingredienser på en panden
Når vandet er fordampet ses det sådan her ud
Kom mandlerne på en bageplade og sæt dem i ovnen i 20 min ved 150 grader
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.