Tapas

Tapas tortillas

image_print

For et stykke tid siden så jeg en helt anden udgave af de her små tortillas med fyld. Jeg tænkte straks at dem måtte jeg prøve at lave, da de er perfekte til tapasbordet. Jeg er så vild med at blive inspireret på det store internet og på flere madmarkeder. Fx Streetfood i Århus er et af mine absolutte yndlingssteder. Jeg kan ikke få nok af det sted og jeg indrømmer gerne at jeg ikke kan styre mig med at prøve alverdens forskellige retter fra flere af deres boder. Min mand ryster på hovedet af mig hver gang og syntes måske jeg er en anelse pinlig..haha. Når det kommer tapas er jeg helt solgt. Jeg elsker den måde man kan være kreativ med maden på og de små finurlige sammensætninger man finder på. Og selvfølgelig den hygge der er over et tapasbord. Det er virkelig HYGGE på højt plan i min verden. De her små banditter her meget nemme at lave. I min udgave er det mozzarella og soltørrede tomater. Du kan sagtens udskifte de soltørrede tomater med skinke eller chorizo. Eller tilføje det. 

Ingredienser: 

  • Tortillas.
  • Mozzarella.
  • Soltørrede tomater.

Fremgangsmåde:

  • Brug en lille rund udstikker til tortillas pandekagerne. Lav så mange de du har lyst til.
  • Skær mozzarella i passende stykker og lig dem sammen med en soltørrede tomat ind i den lille tortillas. 
  • Opvarm en pande med lidt olie og varm de små tortillas på begge sider til osten er smeltet. 
  • Anret dem på et lille fad og server. 
Ingredienser
Udstik tortillas
Kom fyld i
kom lidt olie på panden og varm dem på begge sider eller til osten er smeltet
Sådan
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.