Bagværk og kage

Pizzasnegle

image_print

Vi er storforbruger af pizzasnegle. De passer perfekt som en snack i farten eller som madpakke. Til de dage, hvor det skal gå lidt hurtig, serverer jeg dem til aftensmad sammen med lidt gnavegrønt. Det kan bare noget.
Fyldet variere. I den her opskrift bruger jeg skinkestrimler, men du kan også bruge pepperoni, bare husk at skære dem i mindre stykker. Du kan også lave dem vegetariske ved at udskifte kød med peberfrugt.

Ingredienser:
10 til 12 stk.

  • 50g gær.
  • 2 dl lunken mælk.
  • 1 dl neutral olie.
  • 1 æg.
  • 25g sukker.
  • 1 tsk. fint salt.
  • Ca 500g hvedemel.
  • Fyld:
  • 200g revet ost.
  • 1 pakke skinkestrimler.
  • Pizzasauce.

Fremgangsmåde:

  • Rør gæren ud i den lunken mælk.
  • Tilsæt salt, sukker, olie og æg og rør det godt rundt.
  • Tilsæt hvedemel lidt efter lidt og ælt dejen til den er ensartet. Måske skal der lidt mere mel i.
  • Stil dejen til hævning på køkkenbordet under husholdningsfilm og et viskestykke i 30 minutter.
  • Rul dejen til en firkant så godt som du kan. Dejen skal rulles tynd, men ikke for tynd. Ca 1/2 cm.
  • Fordel først tomatsauce, så skinkestrimler og til sidst ost. Hold fyldet ca 5 cm fra den øverste del dejen(der hvor du IKKE starter med at rulle)Du får nemlig nogle pænere pizzasnegle, hvor fyldet ikke falder ud, ved at “hæfte” denne ende når du har rullet dejen sammen.
  • Rul dejen sammen til en roulade/pølse.
  • Pres gerne enderne lidt ind.
  • Skær den nu ud i 10 til 12 stykker og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Lad pizzasneglene efterhæve i 30 minutter.
  • Bages i en forvarmet ovn på 200grader varmluft i 10 til 12 minutter.
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *