Aftensmad

Kylling i karry med grønt

image_print

Jeg er blevet ret vild med at eksperimentere med gryderetter. Nogle gange lykkes det, og andre gange behøver jeg ikke lave dem igen, som min familie siger, haha. Jeg tror, alle familier kender til kylling i karry. Jeg har bare tilføjet retten en ordentligt omgang grøntsager, som vi er meget glade for herhjemme. 
Og underligt nok kan jeg lave en god omgang kylling i karry men ikke boller i karry. Den ret er jeg er på INGEN måde gode venner med. 

Ingredienser: 
Til 4 personer.

  • 500 g kyllinginderfilet eller bryst
  • 1 rød peberfrugt
  • 4 gulerødder
  • 1 pose friske sukkerærter
  • 1 dåse babymajs
  • 1 æble
  • 1 stort rødløg
  • ½ l madlavningsfløde
  • 2 spsk. karry
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Skræl gulerødder og skær dem i strimler. 
  • Skær peberfrugt i tynde strimler. 
  • Snit sukkerærter og babymajs i den ønskede størrelse. 
  • Skær æble og rødløg i tynde både.
  • Skær kylling i tern.
  • Smelt lidt fedtstof i en sauterpande eller gryde og svits karry godt af. 
  • Tilsæt løg, gulerødder, peberfrugt og svits til grøntsagerne er faldet lidt sammen. 
  • Kyllingen tilsættes.
  • Når kyllingen er gennemstegt tilsættes æble, babymajs, silkeærter og lidt salt og peber. 
  • Vend det hele godt rundt og varm det det hele godt igennem i ca. 3 minutter på en middelvarm pande. 
  • Tilsæt madlavningsfløde og lad det koge op. 
  • Serveres med ris.

TIP: Hvis du ønsker at spare på kødet, kan du bruge 250 gram kylling i stedet for 500 gram.

Ingredienser
Snit alle grøntsager og æblet.
Smelt fedtstof på en sauterpande/gryde og svits karry i nogle minutter.
.Svits grøntsager og kylling som skrevet i opskriften.
Tilsæt fløde.
Lad det koge op. Serveres med ris.
Velbekomme
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *