Tilbehør

Chutney med løg og peberfrugt

image_print

Jeg kan spise chutney til næsten alt og det overrasker mig gang på gang, hvor hurtigt en portion får ben at gå på. Og yes jeg indrømmer det blankt at det er mig der er synderen. Jeg spiser det til næsten alt. I burgeren, til tapas, på et stykke franskbrød, oven på ostemaden, til hotdog og min favorit oven på en god spegepølsemad. 
I min mund er smagen af de søde løg blandet med rød peberfrugt den perfekte sammensætning. 
Så hvis du har det samme måde som jeg, vil jeg helt klart anbefale den her chutney. 

Ingredienser: 

  • 400g løg.
  • 2 røde peberfrugter.
  • 1 rødt æble. 
  • 20g smør.
  • 1 dl brun farin. 
  • 1,5 dl Hvidvinseddike.
  • 1 tsk. groft salt.
  • 1 spsk. paprika.
  • 1 dl sukker. 

Fremgangsmåde:

  • Skær løg og peberfrugt i tern
  • Skær æblet i tynde både. 
  • Smelt smørret i en gryde og tilsæt de snittede grøntsager og æble.
  • Svits i nogle minutter. 
  • Tilsæt så brunfarin, hvidvinseddike, paprika og salt og lad det små simre under låg i ca. 25min.
  • Tilsæt sukker og lad det yderligere småsimre i 10 min. 
  • Hæld chutney på rene glas og sæt låg på. 
  • Opbevares i køleskabet. 
Ingredienser
Smelt smørret i en gryde og tilsæt de snittede grøntsager og æblebåde
Brun farin, salt, paprika og hvidvinseddike tilsættes og det små simre i 20 min.
Tilsæt så sukker og lad det små simre yderligere i 10 min. Hældes på glas og stilles på køl
Favoritten
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.