Appetizers

Brunchbrød med æg

image_print

En god og dejlig start dagen er min optik vigtigt. Vi er godt nogle langsomstarter herhjemme og morgenmaden ender som regel med at blive til en form for brunch. De her brunchbrød med æg giver maven en god bund og vi kan mere eller mindre holdes os mætte til en god eftermiddagssnack.
Forhold til tilberedningstiden i ovnen kan det variere lidt da ingen ovne er ens, så hold øje med æggene de sidste minutter.

Ingredienser til 6 brød:

  • 6 flutes.
  • 6 æg str. s/m.
  • 1 stor tomat.
  • 40g rød peberfrugt.
  • 1/2 halvt rødløg.
  • ca. 50g revet skinke.
  • 2 spsk. revet ost.
  • Salt og peber.

Fremgangsmåde:

  • Start med at tænde ovnen på 180grader varmluft.
  • Skær toppen af flutes og udhul bunden af brødet.
  • Hak tomat, løg, peberfrugt, et par spsk revet ost og revet skinke meget fint.
  • Fordel fyldet i brødene.
  • Slå et æg i hver brød.
  • Drys med salt og peber.
  • Kom brødene i et fad og kom dem midt i ovnen.
  • Bag brødende i ca 12 minutter.
  • Dæk nu fadet med staniol og bag yderligere i 20 minutter. Det er her der skal holdes øje med brødene.
  • Brunchbrødene er færdige når hviden er fast.
Hak lidt friske forårsløg og top brødene.
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.