Tilbehør

Ærtepure

image_print

I min optik er ærtepure stærkt undervurderet. Jeg har brugt det som dip til gnavegrønt flere gange og jeg slikker nærmest skålen, men nu er jeg jo også helt tosset med ærter generelt. Og så er jeg jo mega fan af hurtigt og nemt tilbehør til maden, og det må man sige ærtepure er. 
Familien er dog ikke helt på min side hvad ærter angår. Jooo når det er bælgærter, så er de klar men ellers er de almindelige frost ærter nu ikke det helt store at råbe hurra for, hvis du spørger dem. 

Ingredienser:

  • 400g ærter fra frost.
  • 2 hvidløgsfed.
  • 3 spsk. cremefraiche 9 eller 18%.
  • 1 tsk. citronsaft. 

Fremgangsmåde:

  • Tø ærter op og hæld den skål du må bruge en stavblender til (du kan også bruge en almindelig blender)
  • Tilsæt øvrige ingredienser og blender det hele. 
  • Ærtepureen må gerne være lidt grov i det. 
Ingredienser
Blend det hele. Ærtepure må gerne være lidt grov
Ærtepure
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.