Salater

Salat til pulled pork

image_print

Den her tilbehørs-salat, eller hvad vi nu skal kalde den, er perfekt til pulled pork burger eller bare i en almindelig oksekødsburger. Det var min svigerinde Rikke, der serverede den for mig første gang, og jeg var solgt. Mit madglade hjerte var lykkelig, og den er nu blevet en fast del af vores pulled pork burger eller tortillas med pulled pork.
Jeg har dog nogle gange tilføjet en håndfuld tranebær samt lidt hakket valnødder og brugt salaten til grillaftener.

Ingredienser:
Til ca. 4 burgere.

  • 150 g fint snittet rød spidskål
  • 100-130 g revede gulerødder
  • 1 halvt rødløg
  • 200 g Hellmans mayonnaise

Fremgangsmåde:

  • Kom det fintsnittede spidskål og revede gulerødder i en skål.
  • Snit rødløg fint og kom det i skålen.
  • Vend mayonnaise i.
  • Stil salaten på køl i ca. en times tid.

Hvis du vil bruge salaten som tilbehør til andet godt kød, kan jeg anbefale at toppe salaten med tranebær og valnødder

Velbekomme.

image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *