Vi er vilde med denne pastasalat herhjemme – både som tilbehør til kød fra grillen men også som en nem løsning til madpakken. Vi er tit på tur i det fri, og her er den næsten altid en del af picnickurven.
Ingredienser: Til ca. 4 personer hvor der er lidt rester til madpakken.
250 g pasta skruer (tør vægt)
150 g bacon i tern
150 g fast ost (jeg bruger gerne en gouda men en almindelig fast ost kan fint bruges)
150 g grønne ærter
1 rød peberfrugt (andre farver kan også bruges)
1 mellemstort rødløg
150 g hytteost
150 g cremefraiche 6 til 9%
1 tsk. mild karry
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Kog pastaskruerne efter anvisningen på posen og lad dem køle af. Det er vigtigt, at de er helt kolde.
Bland hytteost, cremefraiche og karry sammen, smag til med salt og peber og stil det på køl.
Steg bacon på panden og læg bacon på et stykke køkkenrulle for at suge det overskuende fedt og lad det blive koldt.
Skær peberfrugt og rødløg i tern.
Skær osten i den ønskede størrelse tern.
Bland pasta, rødløg, peberfrugt, ærter, bacon og ost sammen, hæld blandingen af hytteost og cremefraiche over og vend det godt rundt.