Aftensmad

Spicy karry kylling

image_print

Dette indlæg indeholder reklame for pazil

Til alle jer der har fulgt mig fra start eller i lang tid, ved at jeg er stor forbruger af Pazil` produkter. Jeg vil helt klart anbefale at tage et kig på deres hjemmeside, som jeg linker til nederst på siden. 
Forleden skrev de at nu var der kommet lidt nyt i deres sortiment og da jeg fik et billede af nye marinader, blev jeg ovenud lykkelig. Jeg har en svaghed for marinader og fløde..jeps du læste rigtigt. Man kan få så mange lækre gryderetter eller panderetter ud af det. Det er en mega god måde at udfordre sit madhjerte. 
Det er lige præcis på den måde, at spicy karry kylling blev til. Jeg vil nok ikke sige at det er en børnevenlig ret, da den bider ret kraftigt på tungen. Du kan skrue lidt ned for mængden af marianden hvis børnene skal spise med. Dvs. brug lidt over et halvt glas i stedet for helt, som opskriften skriver. Hvis du har en dåse babymajs og måske en gulerod du ikke ved hvad du skal gøre af, kan du tilføje det i retten. 

Ingredienser:
4 personer. 

  • 2 kyllingebryst.
  • 200g Haricot Verts/grønne bønner.
  • 1 gul peberfrugt.
  • 1 grøn pberfrugt.
  • ¼ fløde 38%. 
  • 1 stort løg eller 2 små. 
  • Lidt fedtstof til panden.
  • 1 glas pazil karrymarinade. 

Fremgangsmåde:

  • Skær løg i tern.
  • Snit peberfrugt i tynde strimler. 
  • Haricot verts skæres midt over eller i mindre stykker hvis du ønsker det. 
  • Kyllingebryst skæres i tern. 
  • Kom de snittede grøntsager og kylling i en skål og bland karrymarinaden i. 
  • Lad det gerne stå på køl en ½ times tid eller mere. 
  • Opvarm en pande med lidt fedtstof og tilsæt nu blandingen.
  • Svits det hele godt ved middelvarme i 5 – 6 minutter eller til man kan se kyllingen er brunet godt af. 
  • Tilsæt fløde og lad retten småsimre under let omrøringen i 20 minutter. 
  • Serveres med ris og et godt stykke hvidløgsbrød.
Ingredienser
Snit grøntsager og skær kyllingen i tern
Kom grøntsager og kylling i en skål
Tilsæt karrymarinade
Bland det godt sammen og lad det evt trække
Smelt lidt fedtstof på en pande/gryde og tilsæt blandingen
Tilsæt fløde og lad det småsimre i 20 minutter.
Spicy karry kylling

Ved brug af rabatkoden TUTTIMAD for i 10% på jeres bestilling.

image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *