Tapas

Fyldte bresaola

image_print

Når man nu alligevel skal i gang med et lækkert tapasbord, vil jeg helt klart anbefale at lave de her bresaola. De er nemme og smager FANTASTISK. Du vælger selv, hvilken pesto du vil bruge. Om det skal være den grønne eller røde pesto. Jeg bruger altid den røde pesto lavet på soltørrede tomater, og derfor fremgår den også i opskrift.  Det var egentlig til en venneaften, jeg fik de her bresaola, eller den dag hvor det var drengene mod pigerne i tapas-anretninger. Det var virkelig en skøn dag, som jeg har skrevet et blogindlæg om. 
De sidste gange, de er blevet serveret, er de noget af det første, der bliver spist, og jeg indrømmer gerne, at udover osten er det også dem, jeg går efter, hvis de er på tapasbordet.

Ingredienser: 

  • 1 pakke bresaola
  • 3 spsk. creme fraiche 38%
  • 3 store tsk. rød pesto lavet på soltørrede tomater
  • Rucola
  • 1 håndfuld pinjekerner

Fremgangemåde: 

  • Start med at riste pinjekerner på en meget varm pande. 
  • Bland creme fraiche og pesto sammen. 
  • Kom lidt rucola på bresaola og top med pestoblandingen. 
  • Rul bresaola sammen og læg den på et fad med rucola som bund. 
  • Top med de ristede pinjekerner inden servering. 
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.