Salater

Bulgursalat

image_print

Det er først nu jeg er begyndt at bruge bulgur eller generelt andre produkter end lige pasta i mine salater. Jeg syntes tit jeg bliver udfordret på smag og dressing.  Jeg har nu serveret den her salat et par gange og jeg tror familien er blevet glad for den, da det endelig er lykkes at få smag i, plus at den er perfekt til de kødfrie aftner. Hvis du har lyst, kan du blande kylling eller bacon. 
Resterne er perfekte til madpakken. 
I den her sommervarme, hvor appetitten ikke er så stor, er det den her salat og melonsalaten der bliver spurgt efter, så de står hyppigt i køleskabet lige til at spise.  

Ingredienser:

  • 250g grove bulgur.
  • 1 agurk.
  • 1 rød peberfrugt. 
  • 1 lille dåse majs. 
  • Feta, mængde efter ønske. 

Marinade:

  • 2 spsk. tomatpure
  • 1 tsk. Honning.
  • 3 til 4 spsk. hvidløgsolie.
  • 1 tsk. Citronsaft. 
  • Smag til med salt og peber. 

Fremgangsmåde:

  • Kog bulgur efter anvisning på pakken. Og lad dem køle af. De færdige bulgur skal være helt kolde.
  • Bland alle ingredienserne sammen til marinaden. 
  • Bland marinaden og bulgur sammen. 
  • Fjern indmaden i agurken med en ske og skær den i tern.
  • Skær peberfrugt i små tern. 
  • Hæl vandet fra majsene og skyl dem godt.
  • Vend alle grøntsagerne og feta i bulgur. 
  • Top med lidt feta. 
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.