Tilbehør

Kartoffelbrød med ost og bacon

image_print

Dette indlæg indeholder reklame for pazil.

Den her opskrift spring ud fra – brug de sidste rester du har køleskabet – og nøj jeg har brugt mange timer på at huske hvad jeg brugte og hvordan jeg gjorde. Men nu har jeg fået skrevet alt ned, fået justeret og tilføjet nogle af mine absolutte yndlings-ingredienser. Jeg bruger virkelig mange af Pazil produkter i min madlavning og de kan klart anbefales. Jeg har specielt en svaghed for deres hvidløgsolie, pestoer, karry, karrymix…okay jeg kan blive ved. Hvis i kunne have lyst til at prøve nogle af deres lækre krydderier er der en rabat- kode nederst på siden + et link til deres hjemmeside. 
Som skrevet blev det her kartoffelbrød til ved at jeg skulle have brugt resterne i køleskabet. Faktisk var til en af vores søskende aftner hvor menuen stod på kyllingepande. Jeg manglede noget brød og skulle tænke hurtigt og på en eller anden måde blev det hurtigt til det her brød der nu skal på bordet, når jeg er vært for søskende aften. Haha. 

Ingredienser: 
1 brød

Dej: 

 • 25g gær.
 • 4 dl lunkenet vand.
 • 1 ½ tsk. groft salt.
 • 1 spsk. rapsolie. 
 • 200g fuldkornshvedemel.
 • 400g tipo 00 mel.

Fyld:

 • 200g bacontern.
 • 1 – 2  kartofler.
 • 1 bøf mozzarella(125g drænet vægt).
 • 100g revet goudaost.
 • Pazil hvidløgsolie.
 • Pazil grøn pesto. 

Fremgangsmåde:

 • Rør gæren ud i det lunkende vand og tilsæt øvrige ingredienser. 
 • Stil dejen til hævningen under husholdningsfilm og et viskestykke 1 time. 
 • Steg bacon sprødt.
 • Skær kartofler i meget tynde skiver, riv den evt. på et mandolinjern og læg dem i vand.
 • Tænd ovnen på 225g varmluft. 
 • Kom dejen i en bradepande beklædt med bagepapir.
 • Dej fylder ikke hele bradepanden, men jeg godt lide at jeg har noget arbejdsplads til at fordele fyldet på + jeg syntes brødet får et lidt rustik udseende. 
 • Lav nogle fordybninger i dejen med fingrene og lad det efterhæve i 15 minutter.
 • Tør kartoflerne for vand og fordel dem over dejen. 
 • Fordel bacon, goudaost og mozzarella over kartoflerne. 
 • Dryp med hvidløgsolie over hele fyldet.
 • Kom pesto på i små klatter. 
 • Bages i ovnen i 20 til 25 miuntter.  
Ingredienser til dejen
Ingredienser til fyld
Steg bacon sprødt
Riv eller skær kartoflerne meget tynde og kom skiver i vand.
Kom dejen i en bradepande og lav nogle fordybninger i dejen med fingerne og lad den efterhæve i 15 min. Fordel derefter kartoflerne over
Så bacon
og osten
Dryp hvidløgsolien over hele brødet
Fordel pesto i små klatter og bages her efter i 20 til 25 minutter ved 225g varmluft
Tryk på billedet for at komme til Pazil hjemmeside
Kyllingepanden som jeg lavede til vores søskende-aften tryk på billede for at komme til opskrift.

Hvis i skulle have lyst til at prøve nogle at Pazil lækre produkter har de været så søde at give jer en rabatkode der giver jer 10% på jeres bestilling. Brug koden TUTTIMAD

image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *