Bagværk og kage

Cornflakes Cookies

image_print

Der findes bare ikke noget mere lækkert end en sprød cookies. Cookies kan efterhånden fåes i tusindevis af varianter og de smager bare så GODT. Nu er jeg og min familie ekstrem glad for kage og cookies ligger ret højt på listen på vores farvorit liste.
Fx. de her cookies der er vendt i cornflakes. De er anderledes og smager virkelig skønt. Jeg tror faktisk på et tidspunkt overvejede jeg at spise dem til morgenmad, da jeg alligevel spiste cornflakes med lidt sukker på, så hvorfor ikke bare tage “morgenmaden” med på farten? Meeen den går nok ikke i længden, eller gør den?
God bagelyst.

Ingredienser:
Ca 25 -26 stk.

  • 115g blødt smør.
  • 90g brun farin.
  • 50g sukker.
  • 1 tsk. vaniljesukker eller vaniljearoma.
  • 1 æg.
  • 210g hvedemel.
  • 1/2 tsk. bagepulver.
  • 75g hakket chokolade.
  • 4 håndfulde Cornflakes.

Fremgangsmåde:

  • Bland smør. brun farin og sukker sammen.
  • Rør vanilje og æg i.
  • Tilsæt hvedemel, bagepulver og chokolade og bland det godt sammen.
  • Knus cornflakes.
  • Tril cookies dejen ud i små kugler og rul dem i det knuste cornflakes.
  • Kom kuglerne på et bageplade med bagepapir og bag dem i oven ved 180grader varmluft i 15 til 18 minutter.
Tril kuglerne i knust cornflakes
Kom dem på en bageplade og bag dem ved 180grader i 15 til 18 minutter. Mine får 17 minutter
Så er der cookies
image_print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *